siende
Planica, 17. 6. 2017
Prijavnina

 

35 € plačila do 14. 6.(brez majice)
20 € 9. 2. - 28. 2.
25 € 1. 3. - 12. 4.
30 € 13. 4. - 31. 5.
35 € 1. 6. - 12. 6.
Višina prijavnine je odvisna od datuma prijave in plačila.
Število prijav:
2.463
Seznam prijavljenih
Športna prehrana Proteini.siFisherman's FriendSpletne strani in aplikacije Frontlab d.o.o.Coca ColaNutrend SupplementsCostella - Naravna mineralna vodaErdinger AlkoholfreiNemška turistična organizacijaMunich AirportSUB Compression Clothing & Base LayersM Sora - Imejte svoj pogledDiners ClubRSN MEDIALabyrinth Ljubljana365+ AdventureMenuRadio Ekspres

NOVA LOKACIJA

Oviratlon 2017 na povsem novi lokaciji!

V družbi skakalnih velikank.

Najmlajši oviratlonci,

na oviratlonu v Planici bo tudi vaš dan!

Do oviratlona še
%D
Dni
:
%H
Ur
:
%M
Minut
Prijavnina

S prijavnino si zagotovite:

  • nepozabno doživetje in neprecenljivo osebno zmago,
  • edinstveno majico Oviratlon in
  • okrepčila na progi.
Prijavnina
Lokacija

Nordijski center Planica je moderen skakalno-tekaški center v dolini pod Poncami, ki leži približno 2 km zahodno od Rateč. Planica je seveda znana kot zibelka skalnega športa. A odslej vam ob besedi Planica ne bo zaigral nasmeh na obrazu le zaradi uspehov naših orlov, temveč tudi zaradi nepozabnega oviratlon doživetja.

Lokacija
Parkiranje

V nordijskem centru Planica je parkirišče v neposredni bližini startno-ciljne arene. Za vaše jeklene konjičke bodo poskrbeli naši parkirni mojstri.

Parkiranje
Garderoba

Na Oviratlonu v Planici bo zagotovljen prostor, kjer boste lahko odložili garderobo. Svetujemo pa, da v garderobi ne puščate vrednejših stvari. Organizator za morebitno izgubo vaše lastnine ne odgovarja.

Garderoba
Trasa in
ovire

8 km
23 ovir

Na 8-kilometrski progi bo 23 ovir, pri premagovanju katerih se boste prepričali, da lahko ob pomoči najboljšega prijatelja, sodelavca ali popolnega neznanca premikate meje svoje sposobnosti, vzdržljivosti in vztrajnosti do neslutenih razsežnosti ter premagate izziv, s katerim si boste dokazali, da za vas v življenju ni prav nič nemogoče. In kar je najboljše – pri tem se boste neskončno zabavali.

Nov teren v prečudoviti Planici z okolico pa je še en naš as iz rokava, ki bo pripomogel, da vam bo Oviratlon 2017 še dolgo ostal ob spominu in da vam odslej ob besedi Planica ne bo zaigral nasmeh na obrazu le zaradi uspehov naših orlov, temveč tudi zaradi nepozabnega oviratlon doživetja.

Oviratlon
2016 2015 2014 2013 2012