siende

HOFER Oviratlon

HOFER Oviratlon je atraktivna in prvinska preizkušnja samega sebe na od 8 do 10 kilometrov dolgi poti z različnimi ovirami.

HOFER Oviratlon ni tekmovanje ali bitka s časom. Je preizkus vzdržljivosti, moči in spretnosti ob pomoči vašega najboljšega prijatelja, sorodnika, sodelavca ali popolnega neznanca.

HOFER Oviratlon je več kot izziv!

Prijateljstvo, sodelovanje in nesebična pomoč so vrednote, ki pri HOFER oviratlonu največ štejejo. Po njem vaše življenje nikoli več ne bo enako, kot je bilo.

Ovire

HOFER Oviratlon

Ovire so narejene po vzoru preizkusa in treninga pripadnikov modernih specialnih enot. Naša ekipa pri njihovem snovanju vselej izkoristi tudi naravne danosti terena, kjer HOFER oviratlon poteka.

Dober namen

HOFER Oviratlon

HOFER Oviratlonci se trudimo, da bi vrednote HOFER oviratlona čim bolj udejanjali tudi pri vsakdanjih življenjskih izzivih.

Tudi zato del prijavnine podarimo tistim otrokom, ki morajo zaradi najrazličnejših okoliščin vložiti toliko več truda v premagovanje vsakodnevnih ovir in preizkušenj.

Team

HOFER Oviratlon

HOFER Oviratlon in njegove ovire je najlažje premagati z dobro ekipo.

Uigrana HOFER oviratlon ekipa smo tudi njegovi organizatorji. Vsak se trudi biti najboljši na svojem področju, skupaj pa tvorimo celoto, ki ji je v izjemno kratkem času uspelo, da je HOFER oviratlon postal ena najbolj množičnih, priljubljenih in medijsko odmevnih rekreativnih prireditev v Sloveniji.

Partnerji

HOFER Oviratlon

Z našimi partnerji smo še boljši!

Na vsakem koraku se trudimo upravičiti izkazano zaupanje, pri čemer si prizadevamo, da smo zaradi skupnega sodelovanja vsi skupaj še uspešnejši.

Kontakt

HOFER Oviratlon

Športno društvo Oviratlon
Ulica Staneta Bokala 14
SI - 4270 Jesenice

info@oviratlon.si

Davčna številka: SI 53921496
Zavezanec za DDV: DA
TRR: IBAN SI56 0700 0000 1460 134 (GB d.d., Kranj)

 

Kontakt za medije:
info@oviratlon.si

HOFER Oviratlon je blagovna znamka v lasti Športnega društva Oviratlon, registrirana pri Uradu Republike Slovenije za intelektualno lastnino (registrska številka: 201270948).